Ženski košarkaški klub - Vodice

ZKK Vodice saznajte vise o nasim sponzorima i pridruzIte im se

Dragi roditelji i prijatelji ŽKK Vodica!


Obaviještavamo Vas da nas i dalje pratite, te se s radošću prodružite našim sponzorima koji su prepoznali naš potencijal, te nas podržavaju kroz 2015. i 2016 godinu.


Turistička agencija Adriagate jedna je od najvjećih turističkih agencija u Hrvatskoj koja ima svoju poslovnicu od 2009. godine Vodicama, a posluju sa svim velikim svjetskim turističkim portalima. Ako imate svoje apartmane možete im se pridružiti i osigurati si pune apartmane.


Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, osnovane 1831. u Trstu i jedne od vodećih grupacija na globalnom tržištu osiguranja, koja uslužuje preko 65 milijuna klijenata u više od 60 zemalja širom svijeta.

 

Generali osiguranje zapošljava preko 500 djelatnika i savjetnika u osiguranju rasprostranjenih u pet regionalnih direkcija u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu, a koje okupljaju preko 50 poslovnica širom Hrvatske.


Odaberite Generali - jakog i pouzdanog partnera bogate tradicije, motiviranog da Vam inovativnim rješenjima pruži samo ono najbolje.

 

sponzori1